Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Doresc o parere

In jos

Doresc o parere Empty Doresc o parere

Mesaj  jane23 Mier Aug 03, 2011 9:18 pm

Eram indragostita nebuneste de un baiat. El nu mi-a spus niciodata ca ma place, stia ce simt pentru el. Deci eram, sa zicem, impacata cu situatia, cand el incepe sa imi arate semne de afectiune: imbratisari, vorbe cu subtilitati. Pana cand intr-o seara, eram in camera cu el si cu alte persoane si el a inceput sa ma imbratiseze, o perioada mai lunga si m-a sarutat. Fiind foarte socata nu am putut sa ii raspund la gesturi, iar intamplarea m-a ranit foarte mult. Apoi el a inceput sa vb prin mesaje cu mine (locuim in orase diferite) aproape in fiecare zi si din motive foarte banale. Niciodata nu mi-a spus ca ma place sau ca vrea sa fie cu mine, si asta sunt sigura ca nu din cauza distantei. Cand ne-am reintalnit, am petrecut cateva nopti in compania lui, eu am zis ca ma las dusa de val, dar am ramas doar cu niste amintiri. In acele clipe chiar parea ca este atras de mine. Si stiu si ca el tine la mine ca si prietena foarte mult. Dar sunt multe contradictii in aceasta situatie. Dupa acea intalnire nu m-a mai contactat deloc. As vrea opinia unui baiat: Care sunt motivele pentru care un baiat saruta o fata?

jane23

Data de înscriere : 03/08/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum