Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

va implor sa ma ajutati.!!!!!!!!

2 participanți

In jos

va implor sa ma ajutati.!!!!!!!! Empty va implor sa ma ajutati.!!!!!!!!

Mesaj  simonikutza Dum Feb 13, 2011 3:35 pm

Nu mai stiu ce sa mai fac.Sunt in cls 12 si am nevoie de ajutor si sfaturi pentru a nu cominte vreo nebunie.De 5 ani am un prieten intre noi a mers totul bine pana acum 2 ani de cand am fost plecata o perioada de 3 luni din tara, de atunci a intervenit gelozia intre noi deci si certurile,noi fiind si din orase diferite.Dar in acelasi timp era totul bine ne facem planuri de viitor, dar acum o luna dintr-o intamplare am aflat ca mai avea un alt id decat cel "oficial" in care avea numai fete adica colege de facultate,diferite fete bineinteles ca ne-am certat foarte tare, am suferit cumplit ba mai mult ne-am despartit.Simteam ca inebunesc fara sa-i aduc vocea,fara sa-l stiu al meu, nu mai invatam, nu mai mancam,aratam foarte rau.Dar pana la urma m-am impacat cu el.imi spusese ca era de mult timp si ca si-a facut id acela pentru ca eu sunt foarte geloasa si asa nu i-asi mai face scene de gelozie, ca si el sufera fara mine si am cedat.Totul a fost fr in vacanta intersemestriala dar cand fiecare s-a intors fiecare in orasul lui el a inceput sa fie rece,sa imi spuna ca il sun prea des ca are nevoie de aer,ca il sufoc si ca ii pun mereu prea multe intrebari.Stiu ca ma trateaza foarte rau sunt constienta dar nu pot sa nu-l sun, sa uit de el,din contra e o obsesie pentru mine si ma afecteaza foarte mult mai ales ca are si momente in care imi spune ca ma iubeste ca ii e dor de mine.Nu mai mananc, nu mai am chef de nimic de prietene, de iesit nici chiar de invatat cand sunt intr-un an foarte dificil si prioritatea mea ar trebui sa fie scoala.Va rog sa ma ajutati pentru ca sunt foarte deprimata nu stiu cum sa ma despart pentru totdeauna de el,sunt disperata nu pot vorbi cu nimeni.

simonikutza

Data de înscriere : 13/02/2011
Varsta : 32

Sus In jos

va implor sa ma ajutati.!!!!!!!! Empty Re: va implor sa ma ajutati.!!!!!!!!

Mesaj  dll9d Sam Apr 02, 2011 9:29 am

Simona,trezeste-te!Revin-o pe pamant.Iesi din starea asta si asculta-ma!Suferi de un inceput de depresie dar nu este grav pentru ca se poate rezolva.Am sa trec direct la subiect si iti voi da cateva sfaturi utile.Urmeaza-le daca vrei sau incearca pentru putin timp si vezi ce se intampla.
1.nu il mai suna asa des.din contra,cand te suna el nu-i raspunde la primul apel,fa-te indiferenta si vezi cum reactioneaza el.Daca intr-adevar te iubeste isi va face griji observand indiferenta ta si te va cauta mai des.Daca nu te iubeste se va comporta la fel ca si pana acum.
2.nu-l mai intreba unde este,cu cine este fiindca te dovedesti slaba si fara incredere in tine si el va profita de asta pentru ca iti cunoaste slabiciunea si cine este slab este vulnerabil.
3.iesi din casa,plimba-te ,mergi la film,largeste-ti cercul de prieteni.
4.cand simti ca te apuca o tristete incontrolabila,uita-te in oglinda si spune ce vezi,apoi daca iti place zambeste,daca nu,stramba-te,scoate limba,pana ajungi sa razi din toata inima.
5.umple o foaie cu ganduri pozitive si citeste-le de 1000 de ori pe zi.
6.vorbeste cu cineva despre ceea ce simti,mai bine cu mama ta sau cu cine crezi ca iti ridica moralul.
7.invata dansuri noi
8.fa yoga
9.gandeste-te daca prietenul tau merita aceasta osteneala si apoi justifica raspunsul
10.intr-un cuvant,traieste-ti viata.

dll9d

Data de înscriere : 02/04/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum