Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tulburare sexuala si libidoul

In jos

Tulburare sexuala si libidoul Empty Tulburare sexuala si libidoul

Mesaj  tulip Joi Apr 28, 2011 11:50 am

Hristos a inviat!

Buna ziua, indraznesc sa scriu cu ceea ce ma confrunt pe site-ul acesta in speranta ca voi primi un ajutor.
Problema mea a inceput brusc, in urma cu 7 luni mai exact cand eram la munca, o eleva de-a mea avea un compartament care mi s-a parut ciudat la momentul respectiv, mi-a spus ca o atrag si fetele si baietii, iar la orele mele intotdeauna se uita foarte atent la mine si imi facea tot felul de complimente.
Dupa ce creierul meu a procesat mai bine ceea ce spusese fata aceea in legatura cu atractia si pt fete si baieti, in mintea mea s-au format o multime de ganduri. M-am intrebat daca nu cumva si eu sunt asa, daca ma pot simti atrasa si de femei, am inceput sa-mi imaginez daca as putea face vreodata si altceva sexual cu o femeie (intrebare la care nu mi-am putut da un raspuns concret - nu imi provoaca nici repulsie, nici nu pot sa zic 100% ca as putea face ceva), mi s-a facut foarte teama de gandurile acestea, ba chiar am intrat si intr-o stare de anxietate. Pur si simplu mi-e frica de gandul ca ar putea sa-mi placa si fetele, am fost pus ain situatia de a refuza iesirile cu anumite cunostinte de sex feminin din cauza fricii ce m-a cuprins.
Insa am reusit sa ignor acest lucru dupa aproximativ 2 sapt, intre timp a venit si sotul meu din strainatate si nu m-am mai confruntat cu aceste ganduri.
Am observat ca atunci cand pleaca din nou in strainatate gandurile mele revin, iar acum ma confrunt cu aceleasi temeri, atunci cand vad o femeie sau o fata pe strada automat ma gandesc daca as putea face vreodata si altceva, ma izbesc din nou de incertitudine si mi se face teama.
Pot spune ca apreciez o femeie frumoasa, mereu ma mai uitam la o femeie care arata bine si imi spuneam in mintea mea ca arata bine, insa fara alte ganduri ascunse, fara sa-mi treaca altceva prin minte. Acum insa m-am gandit ca daca apreciez sau vad o femeie care arata bine si imi place, poate sunt bisexuala. Nu stiu ce sa cred, imi iubesc foarte mult sotul, suntemi tineri amandoi si ne intelegem bine, dar nu stiu ce se intampla cu mine de ceva vreme, nu pot intelege si sunt foarte panicata de ceea ce mi se intampla. Nu stiu ce e in neregula.
Pot sa spun ca eu intotdeauna am fost o fire cu diverse fobii, intotdeauna am dezvoltat cate o frica, am reusit sa scap de o anumita frica, insa dupa scurt timp dezvoltam o alta si procedeul se repeta. Acum ma confrunt cu ceea ce v-am spus, iar in plus am observat ca am si probleme de libidou. Nu mai simt nevoia de a face sex atat de des cum se intampla in trecut, nu pot sa zic ca aveam un libidou crescut nici inainte, dar oricum simteam nevoia mai des. Insa de vreo 3 luni nu mai simt dorinta de a face, nu mai simt nevoia mai deloc, nu stiu care poate fi cauza. Si sotul meu s-a ingrijorat din cauza aceasta pentru ca a observat ca am libidoul scazut, chiar si in prezent parca sunt din ce in ce mai rau, imi scade dorinta si mai mult.
Nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata, v-as ruga din suflet sa imi spuneti ce se intampla cu mine si ce pot face, mi-e frica de momentul prin care trec, mi-e teama sa nu fac vreun soc din cauza gandurilor care imi tot trec prin minte si care ma uimesc si nu stiu ce se intampla cu mine.
Va multumesc frumos.

tulip

Data de înscriere : 28/04/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum