de ce ma indragostesc atat de repde si sufar atat de usor
2 participanți
Pagina 1 din 1
de ce ma indragostesc atat de repde si sufar atat de usor
buna. sincer nici nu stiu cum sa incep povestea mea. pana in momentul de fata am 5 deceptii in dragoste si parca tot mai dureroase sunt dar ce ma roade mai tare e ca ultimile doua au fost relatii simple de ateva luni , iar ultima e atat de dureroasa incat am obs ca am inceput sa zambesc tot mai rar si am crescut numarul tigarilor pe zi, sunt bosumflata vesnic si avand in vedere ca mi-e si coleg vesnic sunt cu privirea in pamant, iar daa se intampla sa glumim la munca si radem , cam rad fara oprire si cu lacrimi. sincer eu unu nu ma recunosc. dupa doua zile mi-a zis ca nu mai are rost sa tragem de relatie ca el nu a reusit sa simta nimic pt mine. dar eu am incaput sa pun suflet de cand l-am vazut prima oara mi-a fost drag. dar de cand s-a pus punct relatie si continuam relatia de colegialitate imi vorbeste mult mai frumos imi trimte sms cu un scop bine intemeiat , iese in pauza cu mine la tigara.
sincer nu mai stiu ce sa gandessc si ce concluzi sa trag. il iubesc enorm de mult, iar am o presimtire ca ar mai vrea sa continuam. ce sa fac am o varsta si m-am tot saturat sa imi caut sortitul (27)
sincer nu mai stiu ce sa gandessc si ce concluzi sa trag. il iubesc enorm de mult, iar am o presimtire ca ar mai vrea sa continuam. ce sa fac am o varsta si m-am tot saturat sa imi caut sortitul (27)
raluka- Mesaje : 1
Data de înscriere : 16/05/2011
Alt sfat
Ai dat peste genul de persoana care poate tine la tine dar nu stie sa arate sau nu poate sa arate. Un alt motiv al despartirii atat de rapide ar fi Poate anumiti colegi sau rude de ale lui sa nu te placa pe tine ori nu cauta o relatie de lunga durata vrea doar o noapte si atat. In ultimul rand as spune ca stie sa isi arate adevarata ,,haina'' numai prietenilor/prietenelor si cand vine vorba de o relatie sa fie panicat sa nu stie ce sa faca. Sfatul meu mai: daca vezi ca incepi sa te intelegi bine cu el ia-l pe ocolitenu intra direct in subiect poate nu e pregatit pentru o relatie; si inca cv nu iti face griji daca el nu este cel potrivit mai sunt o multime de barbati singuri dar sti vorba aceea NU e pentru cine se pregateste e pentru cine se innimereste( de multe ori am observat din prorpria experienta ca ceea ce planifici nu iti iese bine asa ca fi mai spontana si asteapta ca viata sa iti faca o surpriza).
Doar eu- Mesaje : 6
Data de înscriere : 23/05/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Oct 29, 2012 1:52 pm Scris de Admin
» Nelinistea din sufletul meu
Lun Oct 29, 2012 1:31 pm Scris de Admin
» am nevoie urgent de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lun Oct 29, 2012 1:05 pm Scris de Admin
» Vorbesc singura.... :|
Lun Oct 29, 2012 11:34 am Scris de Admin
» am nevoie de ajutor
Vin Sept 30, 2011 4:34 pm Scris de vio12
» Ce sa fac? Ajutati'ma va rog!
Dum Sept 11, 2011 10:33 am Scris de CB
» S-a pierdut iubirea?
Mar Sept 06, 2011 8:19 am Scris de lostinyourmind
» Doresc o parere
Mier Aug 03, 2011 9:18 pm Scris de jane23
» help me pls