Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

inma ranita

In jos

inma ranita Empty inma ranita

Mesaj  monik Vin Iun 10, 2011 1:51 pm

Buna -ziua,nu stiu cum sa incep,dar incerc sa fiu cat mai explicita pentru a va da seama prin ce trec.sunt casatorita de 4 ani ,in urma cu 5 luni am cunoscut o persoana care este mai mare cu 16 ani decat mine,la inceput a fost doar o atractie insa in prezent am ajuns sa ne iubim foarte mult,sentimentele sunt reciproce,el doreste sa se desparta de sotia lui cu care are 2 copii numai ca sa fie cu mine,insa eu nu am puterea necesara sa ma despart de sotul meu imi este mila de el ,nu vreau sa-l fac sa sufere insa nu pot spune ca il mai iubesc.am ajuns la capatul puterilor nu stiu ce sa fac,cam de un an sotul meu nu prea imi mai da atentie,nu pot sa zic ca s-a purtat urat cu mine dar nu a mai fost aceeasi atractie intre noi ca la inceput.probabil ne-am obisnuit unul cu celalalt...sa ne intalnim in fiecare seara acasa ,.stiu ca este si vina mea ca de cand l-am cunoscut pe respectivul nici eu nu i-am mai acordat multa atentie,nu mi-am neglijat atributiile de sotie insa am devenit mai rece fata de el.as fi dorit sa fie mai atent cu mine sa comunicam mai mult insa amandoi ne-am inchis in sinea noastra.in urma cu cateva seri am avut o discutie cu el in care am incercat sa ii explic ca nu ma mai simt bine langa el ca sunt nefericita,el incearca sa fie mai atent cu mine insa eu nu mai pot fi dragastoasa ca inainte,cred ca ma port asa datorita faptului ca acum il iubesc pe celalalt.persoana pe care am cunoscut-o mi-a zis sa incerc sa fiu mai draguta cu sotul meu si daca lucrurile revin pe fagasul cel bun si eu sunt fericita el se retrage numai ca sa fiu eu fericita insa eu nu mai pot sa fiu ca inainte cu sotul meu.poate daca nu ar fi intervenit monotonia asta intre noi nu as fi ajuns sa fac ceea ce am facut.
.dati-mi un sfat va rog frumos.va multumesc anticipat

monik

Data de înscriere : 10/06/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum