Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

relaţie complicată

In jos

relaţie complicată Empty relaţie complicată

Mesaj  vladut.bazz Sam Iul 16, 2011 12:27 pm

Sunt într-o relaţie de 3 ani cu o fata,eu am 23,ea are 19...până acum 1 lună lucrurile au mers normal,ne vedeam de fiecare data când se putea(ea face şcoala,stă cu ai ei şi n-o lasă să doarmă la mine,dar de cele mai multe ori mă chema ea la ea),acum în schimb,au venit fratele şi verişoara ei din românia şi ne vedem mult mai rar,am avut certuri p tema că nu poate să-mi dedice mai mult timp şi mie,şi chiar stand împreună cu ei...ea mi-a promis că o vă face,dar nu a făcut-o;acest lucru se întâmplă în fiecare vară şi eu am cam ajuns la limita răbdării...înainte mă căuta tot timpul,adică dacă eu eram la muncă îmi trimitea mesaje,chiar dacă nu puteam să-i raspund(îi răspundem când puteam),îmi spunea că îi este dor de mine,că vrea să mă vadă,pe scurt,se interesa de mine şi eu de ea,în schimb acum nu mai trimite mesaje decât să mă întrebe ce fac şi atat,vreau să zic că şi-a schimbat comportamentul faţă de mine şi nu-mi convine...pt că eu am început să mă implic mai mult în relaţia noastră şi ea mai puţin(asta de când i-au venit rudele).
Am vrut să rup relaţia pt că nu mai pot continua aşa şi ea a zis că nu vrea pentru că mă iubeşte,şi i-am spus că dacă vrea să mai continuăm trebuie să-mi dedice mai mult timp chiar dacă sunt ai ei aici şi-i vede odată p an,ea a acceptat condiţia dar nu a respectat-o...eu sunt prima relaţie serioasă a ei(a stat cu cineva care şi-a bătut joc de ea)şi nu ştiu ce să mai fac,aş dori un sfat expert pentru că o iubesc şi simt că-şi bate joc de mine....vă mulţumesc mult

vladut.bazz

Data de înscriere : 16/07/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum