Probleme in familie
3 participanți
Pagina 1 din 1
Probleme in familie
Nu stiu daca ma va putea ajuta cineva dar as avea tare mare nevoie de ajutor.
Ma numesc Gabriela si am 20 de ani. De cand ma stiu tatal meu nu a avut o relatie buna cu mama mea, se certau mereu o facea "tampita", si mai nou o face "nebuna" si "sclerozata". sunt destul de mare ca sa fac ceva, sa schimb situatia dar nu stiu ce ar trebuii sa fac. Mama are 55 de ani si incepe sa aiba probleme cu sistemul nervos de atata timp petrecut cu tata, atata plans si mi-e tare feica sa nu se imbolnaveasca, ca e singura care momentan aduce bani in casa ca tata e pensionat de boala de 15 ani.
Daca puteti va rog sa ma ajutati. Poate ca cu tata nu pot trata nimic dar macar ce sa-i spun mamei sa nu mai fie asa suparata si sa nu mai planga. Va multumesc.
PS: Vreau sa stiu daca vreodata cineva a raspun la vreun topic
Ma numesc Gabriela si am 20 de ani. De cand ma stiu tatal meu nu a avut o relatie buna cu mama mea, se certau mereu o facea "tampita", si mai nou o face "nebuna" si "sclerozata". sunt destul de mare ca sa fac ceva, sa schimb situatia dar nu stiu ce ar trebuii sa fac. Mama are 55 de ani si incepe sa aiba probleme cu sistemul nervos de atata timp petrecut cu tata, atata plans si mi-e tare feica sa nu se imbolnaveasca, ca e singura care momentan aduce bani in casa ca tata e pensionat de boala de 15 ani.
Daca puteti va rog sa ma ajutati. Poate ca cu tata nu pot trata nimic dar macar ce sa-i spun mamei sa nu mai fie asa suparata si sa nu mai planga. Va multumesc.
PS: Vreau sa stiu daca vreodata cineva a raspun la vreun topic
Gabitza- Mesaje : 1
Data de înscriere : 19/07/2010
nu stiu
asta vreau si eu sa aflu,sa nu scriu aiurea
popescu ioana- Mesaje : 1
Data de înscriere : 08/11/2010
Sfat
Gabitza cel mai sigur tatal tau pentru ca este pensionat pe caz de boala se simte intr-un fel jignit ca mama ta se duce si munceste pentru ca el o iubeste si nu suporta sa o vada asa cum e acum( el sta acasa si ea e la munca ... ). De cand ma stiu eu barbatii au avut controlul si le-a placut ca ei sa fie sefi ei sa fie cei cu ,,sprijinul financiar'' fata de familie si tot asa ... Deci mamei tale spunei daca pana acum cumva a avut certuri ca numai ea aduce bani etc etc.. sa nu o mai faca pentru ca tatal tau se simte jignit si o poate invinovatii pe mama ta pentru boala pe care o are ( poate sa spuna ca mama ta la imbolnavit sa munceasca numai dansa sa se faca el intr-un fel de ras... ca e barbat si nu poate sa aduca bani in casa....) si mai transmitei mamei tale cand incepe tatal tau sa o certe sa o faca in toate felurile ea sa taca sa nu zica nimic il lasa se descarca si pana la urma o sa se plictiseasca de la atata vorbit singur si o sa cedeze. Poate daca il lasa sa vorbeasca singur nu se baga in seama cu el si nu ii ,,scoate ochii'' ca doar ea munceste in casa, tatal tau o sa revina la niste tonuri mai amiabile.
Doar eu- Mesaje : 6
Data de înscriere : 23/05/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Oct 29, 2012 1:52 pm Scris de Admin
» Nelinistea din sufletul meu
Lun Oct 29, 2012 1:31 pm Scris de Admin
» am nevoie urgent de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lun Oct 29, 2012 1:05 pm Scris de Admin
» Vorbesc singura.... :|
Lun Oct 29, 2012 11:34 am Scris de Admin
» am nevoie de ajutor
Vin Sept 30, 2011 4:34 pm Scris de vio12
» Ce sa fac? Ajutati'ma va rog!
Dum Sept 11, 2011 10:33 am Scris de CB
» S-a pierdut iubirea?
Mar Sept 06, 2011 8:19 am Scris de lostinyourmind
» Doresc o parere
Mier Aug 03, 2011 9:18 pm Scris de jane23
» help me pls