Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dragostea...

In jos

Dragostea... Empty Dragostea...

Mesaj  Adi Lun Ian 03, 2011 1:37 am

Salut,ma aflu si eu intr`o situatie in care chiar am mare nevoie de un sfat... Am 17,sunt in clasa a 11-a si e vorba despre iubire... Sunt genul care imi place sa ma simt comod intr`o relatie,am avut vreo 2 relatii de 1 an si jumatate,si am mai avut cateva,unele mai mici,altele de durata medie,ultima relatie mai serioasa a fost de 7 luni,cu o fata care am iubito cel mai mult pot zice... Totul era bun si frumos pana a venit vacanta de vara(facusem cam 4-5 luni de cand eram impreuna),era foarte frumos dar in vacanta a plecat la tara si nu ne`am vazut deloc(doar o singura data...si eu eram obisnuit sa imi petrec 4-5 ore pe zi cu ea,si imi era foarte dor de ea,si devenisem stresant:|...probabil o sufocam,si m`a inselat,nu am putut sa trec peste asta sine`am despartit). Chestia e ca de atunci,nu prea am putut sa trec peste acel moment,am mai avut o relait e de 3 luni cu o fata mai mica,dar parca nu era genul meu,si nu stiu ce ar trebui sa fac,ma mai gandesc si acum la acea fata,a mai vrut sa ne impacam,dar nu mai vreau,oricum acum nu s`ar mai putea chiar daca as vrea eu... Chestia e ca nu stiu ce sa fac pe viitor... Vorbesc de 1 luna,cam asa cu o fata,si ar vrea sa fim impreuna,dar nu stiu ce sa fac,i`am zis ca mi`ar place sa avem o relatie de lunga durata,mai serioasa siin primul rand sa nu ma insele... Mi`a zis ca ok,dar mai intai sa incercam sa vedem cum ne`am intelege,ca s`a atasat de mien asa,dar nu stie daca ne`am potrivi si ca ea,poate o sa mai aiba cate o iesire de o seara...(in week`enduri ea se duce la tara,iar eu stau in oras) Nu stiu ce sa fac,daca sa stau cu ea,poate o sa ma atasez de ea,sa incep sa tin la ea si apoi sa ma insele... Si nu as mai suporta inca o data. As dori sa stiu ce sfat mi`ati da,ce fata mi sar potrivi mie acum,si ce ar fi bine sa fac in momentul de fata,daca sa imi fac o prieten,sau sa o mai las moale,tinand cont k am mai avut si de curand o relatie(inafara de cea care a tinut pana la sfarsitul verii,cea de 6 luni),de 3 luni,dar nu a fost vorba de sentimente din partea mea,ea a tinut la mine,dar nu nu`a okacut foarte mult fata... Era si diferenta de vreo 2 ani:). Ce credeti ca ar fi bine sa fac? Saincep o noua relatie? Si daca da,sa o iau mai usor(sa nu mai atasez foarte mult),sau sa o incerc sa o iau de la capat cu o alta fata...

PS: Nu sunt un baiat timid,urat,sautacut... Sunt amuzant,deschis,descurcaret,pot sa stau si cu 3 fete in acelasi timp,deci nu e o problema,dar nu are rost,mai bine ma simt cu o fata pe care sa o iubesc si sa ma iubeasca,dar parca imi este frica... Ce ma sfatuiti sai fac?

Multumesc foarte mult!

Adi

Data de înscriere : 03/01/2011

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum