am nevoie de ajutor!
2 participanți
Pagina 1 din 1
am nevoie de ajutor!
Buna seara, ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti si am 19 ani. Am avut o relatie de aproape 3 ani pana acum trei zile care s-a terminat din cauza greselilor mele si prin greseli nu ma refer la inselat si lucruri asemanatoare, ci la mici lucruri care nu le`am facut sau le-am facut si au fost gresite si s-au adunat. Eu o iubesc mult pe fata aceasta si o vreau inapoi si sunt plin de reprosuri fata de greselile mele. I-am mai cerut o sansa insa nu mi-a mai acordat-o. De atunci orice lucru pe care l-am admirat odata impreuna acum ma face sa imi aduc aminte de toate greselile mele si toate amintirile frumoase pe care le-am avut cu ea, si de asemeni orice loc prin care am umblat amandoi. Ma lupt din greu cu gandul de a pleca departe fara urme ca sa nu mai vad locurile si lucrurile care imi pot aduce aminte si cu ganduri de suicid. Odata cu plecarea ei imi vad viata fara niciun scop si simt ca nu mai am de ce sa traiesc, va rog, ajutati-ma, oare pot sa o mai cuceresc din nou?ori dati-mi va rog un sfat pentru ca in aceste zile am avut cosmaruri peste cosmaruri, de-abia in cea de-a treia zi am reusit sa pun mananc ceva si nu stiu, simt ca nu pot trece peste. va multumesc din toata inima,
P.S: am uitat sa va spun, simt ca ea pentru mine este sufeltul pereche alaturi de care vreau sa imi petrec tot restul vietii.
cu respect, Daniel
P.S: am uitat sa va spun, simt ca ea pentru mine este sufeltul pereche alaturi de care vreau sa imi petrec tot restul vietii.
cu respect, Daniel
danielcercel- Mesaje : 1
Data de înscriere : 28/04/2011
Re: am nevoie de ajutor!
Imi pare rau pt despartirea ta, e greu, insa daca ea nu va mai vrea sa-ti acorde nicio sansa va trebui sa mergi mai departe si sa incerci sa nu te mai invinovatesti. Intr-o relatie ambii gresesc, nu exista sa greseasca doar unul dintre parteneri.
Incearca sa mai vb cu fosta ta iubita si sa-i spui sentimentele pe care le ai, spune-i tot ce simti ca nu vrei s-o pierzi, e bine sa va intalniti sa discutati fata in fata, nu prin mesaje sau la telefon.
Intr-o relatie e nevoie de comunicare, in cazul in care vrea sa va impacati propune-i sa va spuneti absolut toate nemultumirile, ce asteptari are ea de la relatia cu tine, ce asteptari ai tu, faceti amandoi compromisuri ca sa mearga si aveti incredere unul in celalalt.
Succes
tulip- Mesaje : 2
Data de înscriere : 28/04/2011
Subiecte similare
» Am nevoie de ajutor!
» am nevoie de ajutor
» am nevoie urgent de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» am mare nevoie de ajutor si astept raspuns urgent:(:(ce sa fac??
» Ajutor te rog
» am nevoie de ajutor
» am mare nevoie de ajutor si astept raspuns urgent:(:(ce sa fac??
» Ajutor te rog
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Oct 29, 2012 1:52 pm Scris de Admin
» Nelinistea din sufletul meu
Lun Oct 29, 2012 1:31 pm Scris de Admin
Lun Oct 29, 2012 1:05 pm Scris de Admin
» Vorbesc singura.... :|
Lun Oct 29, 2012 11:34 am Scris de Admin
» am nevoie de ajutor
Vin Sept 30, 2011 4:34 pm Scris de vio12
» Ce sa fac? Ajutati'ma va rog!
Dum Sept 11, 2011 10:33 am Scris de CB
» S-a pierdut iubirea?
Mar Sept 06, 2011 8:19 am Scris de lostinyourmind
» Doresc o parere
Mier Aug 03, 2011 9:18 pm Scris de jane23
» help me pls