Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

nu stiu daca mai pot sa imi salvez casnicia

2 participanți

In jos

nu stiu daca mai pot sa imi salvez casnicia Empty nu stiu daca mai pot sa imi salvez casnicia

Mesaj  antonia Lun Apr 11, 2011 12:45 pm

buna,as avea mare nevoie de un sfat.am 23 de ani sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 3 ani.Problema mea este ca nu ma inteleg cu sotul deloc,din cauza ca el de 3 ani este ,cred eu ,dependent de un joc mmorpg online,nu mai imi da atentie nici mie nici fetitei,ba chiar ma bate.Din cauza asta am intrat in depresie,anxietate si atauri de panica,viata mea a devenit un cosmar continuu.timp de 2 ani m-am confruntat cu niste simptome groaznice,senzatie de sufocare,dureri de inima(credeam eu),dupa 2 ani de tratamente am reusit sa imi revin,eram destul de bine,pana nu demult cand am inceput din nou sa am senzatiile de sufocare.As vrea sa schimb ceva ,sa divortez pt ca asa eu nu mai pot traii langa un om care nu imi da atentie si care sta tot timpul liber pe joc,pt care eu si fetita nu mai existam,dar sunt amenintata mereu,ba imi zice ca ma omoara,ba ca imi ia fetita,ba ca nu o sa ma lase sa traiesc linistita niciodata daca il parasesc.Nu vreau sa ajung din nou o persoana anxioasa pt ca nu cred ca as mai avea puterea sa trec peste acele simptome si senzatii de moarte.Va rog sa imi dati un sfat.Am o senzatie de sufocare pe tot parcursul zilei care nu trece de la nimic,poate fi din cauza stresului?ce as putea face ?va rog sa imi raspundeti Sad

antonia

Data de înscriere : 11/04/2011

Sus In jos

nu stiu daca mai pot sa imi salvez casnicia Empty inca un sfat

Mesaj  Doar eu Lun Mai 23, 2011 9:21 pm

Daca el nu iti da atentie incearca sa ii atragi tu atentia cu o imbracaminte mai ,,crazy'' sau pregateste o cina romantica la lumina unor lumanari; iar incetul cu incetul fa-l sa DESCHIDA ochii pentru ca el nu vede acum , dar acel joc e ca un drog fara de care nu poate sa traiasca e ca o comoara a lui de care daca te atingi brusc innebuneste. Incearca sa ii distragi atentia cu ce ti-am spus mai sus sau ( am auzit ca aveti o fetita sa va traiasca ) fa ceva cu fetita pune-o sa se duca la el si sa ii spuna TATi putem sa mergem afara in parc sau banalitati dar la care tata sa nu poata sa ii reziste si sa se dezlipeasca de calculator. Cam atat am avut de spus Succes.

Doar eu

Data de înscriere : 23/05/2011

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum