Cabinet psihologic online
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

nu stiu incotro sa o iau...am mintit, am gresit si acum regret

2 participanți

In jos

nu stiu incotro sa o iau...am mintit, am gresit si acum regret Empty nu stiu incotro sa o iau...am mintit, am gresit si acum regret

Mesaj  light_brown_eyes_00 Mar Mai 17, 2011 8:46 pm

Nici nu stiu de unde sa incep...l-am cunoscut pe fostul meu prieten acum 7 ani...doi ani am fost impreuna, si de un an suntem despartiti...in acesti doi ani l-am mintit mult...am profitat de bunatatea lui, de faptul ca mereu ma ierta, pana cand intr-o zi mi-a zis ca mai bine am incheia orice discutie..dar nu a fost sa fie asa...tot ma cauta, nu ma lasa in pace, vroiam sa gasesc pe altcineva iar el imi punea piedici..l-am intrebat ''daca nu ma mai vrei, de ce nu ma lasi sa imi gasesc linistea in alta parte?'' iar el mi-a raspuns ''nici cu tine nu pot sa stau dar nici fara tine nu pot''...timpul a tot trecut, il iubesc si acum...am hotarat intr-o zi sa vorbesc cu el, si sa o luam de la capat, si sa-mi dea o sansa...pentru k il iubesc si ma pot schimba si am realizat tot ceea ce am gresit ...nu s-a putut...inca il iubesc enorm..il vreau inapoi...nu inteleg de ce daca ma tot respinge eu ma duc dupa el? nu inteleg de ce nu ma pot implica intr-o alta relatie? nu pot sa inteleg de ce dupa atata timp inca visez la el?nu pot sa inteleg de ce de fiecare data cand ma respinge cineva am tendinta sa fac rau sau sa ma razbun? nu inteleg de ce odata cu despartirea si refuzul lui parca mi-am pierdut increderea in orice? de ce simt ca numai langa el ma pot reface emotional si psihic? de ce daca a spus ca nu m-a iubit niciodata tot se tine de mine? oare sunt o jucarie pentru el? va rog ajutati-ma...smt ca imi pierd mintile...plang din orice, nu ma mai pot apropia de nimeni indiferent cat de frumos se poarta cu mine, sunt rece, sunt respingatoare...nu stiu ce sa fac...va rog ajutati-ma

light_brown_eyes_00

Data de înscriere : 17/05/2011

Sus In jos

nu stiu incotro sa o iau...am mintit, am gresit si acum regret Empty Sfatul meu

Mesaj  Doar eu Lun Mai 23, 2011 9:01 pm

Sa incepem cu inceputul prima data trebuie intr-un fel sa te duci sa iti ceri scuze sa faci ceva pentru el ce l-ar face fericit pentru ca ai recunoscut ca in astia 2 ani l-ai mintit. Atunci cand tu l-ai minti el nu a avut alta cale decat calea de a se despartii de tine chiar daca pe el il durea foarte rau si poate chiar inca il mai doare dar plange si e trist in taina in secret unde nimeni nu e langa el e singur si se simte oarecum bine asta justifica ,,piedicile'' lui fata de tine( el inca te iubea/ te iubeste dar ce ai facut tu la ranit enorm). Acum el incearca sa te faca sa te simti si tu exact cum sa simtit el atunci cand a aflat ca l-ai mintit in aia 2 ani chiar daca te iubeste si il doare cand face asta. Despartirea de el a venit poate pentru ca tu nu ai mai suportat ceea ce el facea si cum se comporta si ai spus cv gresit atunci si el a spus cv gresit,iar asta va condus in punctul in care sunteti acum. Sfatul meu incearca tu sa indrepti greselile tale prin niste cuvinte sincere din inima si lacrimi pure din suflet strangel in brate si spunei ca il iubesti si apoi el o sa revina incetul cu incetul la normal cum era inainte( daca nici comportamentul frumos nici cuvintele sincere si lacrimile nu il impresioneaza inseamna ca NU TE MERITA si nu ai de ce sa te intorci la el; gandestete la un cer senin si cand iti mai trece prin minte vreo imagine cu el adu-ti aminte de acel Cer senin iar incet incet dar sigur o sa incepi sa il uiti). Ti-am dat doua sfaturi pentru 1 deznodamant cu Hapy End iar un deznodamant mai dezolat ( cu pareri de rau dar care se incheie cu bine sper eu).

Doar eu

Data de înscriere : 23/05/2011

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum