as aprecia un sfat....
2 participanți
Pagina 1 din 1
as aprecia un sfat....
Eu si prietenul meu suntem impreuna si locuim impreuna de 1 an si 9 luni.La inceput totul a fost bine mai ales k el ramasese fara loc de munca si eu ma ocupam de cheltuieli.Era atent,dragut,afectuos.La ceva timp dupa ce si-a gasit loc de munca au aparut problemele.Era din ce in ce mai autoritar si toate deciziile le lua numai el deoarece el stia mereu cum e mai bine.Lucrurile aceste au inceput sa ma deranjeze deoarece eu nu am niciodata un cuvant de spus si nu sunt genul de persoana care sa fie controlata in felul acesta.Cand vreau sa imi cumpar ceva vreau sa pot sa o fac fara sa cer voie si fara sa am parte de morala daca nu cer voie.Nu sunt excesiv de cheltuitoare.El a ramas in mai multe randuri fara serviciu si tot greul l-am dus eu ca sa zic asa.Nu stiu ce sa fac il iubesc si nu as vrea sa ne despartim,dar in felul acesta nu mai pot continua.NU REACTIONEAZA NICICUM.M-am saturat de siguranta lui de sine foarte bolnava care il face sa creada ca el stie totul.nu il intereseaza ce-mi place,ce ma face sa ma simt bine,nimic.vreau sa spun ca exact cum e in viata de zi cu zi asa e si in pat.nu conteaza ce imi place si ce nu.as aprecia un sfat va rog...nu mai stiu ce sa fac.am incercat sa vorbesc cu el dar fara rezultat.va multumesc!
bianka- Mesaje : 1
Data de înscriere : 12/04/2011
Sfat pentru tine
Un singur sfat am pentru tine nu il lasa sa te ,,domine'' aratai ca si tu poti fi autoritara mai ales ca banii in casa din cate am inteles tot tu ii procuri. Asa ca el nu ar avea ce sa comenteze sau de ce sa te opreasca atunci cand tu vrei sa iti iei un anumit lucru doar pe motiv ca nu ii place lui sau astfel de banalitati( gandestete ca poate vrea sa te si incerce sa vada cat rezisti daca el face ce face). Eu spun sa ii demonstrezi ca si gaina poate sa cante in casa nu numai cocosul si ca venind problema cu dragostea( in pat daca spui ca te pune sa faci ceva ce nu iti place spunei in fata ca nu vrei sa faci respectivul lucru daca se supara inseamna ca nu prea te iubeste si vrea doar sex si sta doar pentru bani cu tine daca te asculta inseamna ca intradevar tine la tine si merita sa faci tot ce faci tu pentru el, iar un ultim lucru am sa ti-l mai spun cand mai greseste acorda-i si o adoua sansa pentru ca poate o sa se schimbe). Asta e sfatul meu fi autoritara si aratai ca poti sa faci si ce vrei tu chiar daca el zice sa nu o faci .
Doar eu- Mesaje : 6
Data de înscriere : 23/05/2011
Subiecte similare
» de ce ma indragostesc atat de repde si sufar atat de usor
» Probleme in familie
» un sfat va rog!
» nu stiu daca mai pot sa imi salvez casnicia
» am nevoie de un sfat
» Probleme in familie
» un sfat va rog!
» nu stiu daca mai pot sa imi salvez casnicia
» am nevoie de un sfat
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Oct 29, 2012 1:52 pm Scris de Admin
» Nelinistea din sufletul meu
Lun Oct 29, 2012 1:31 pm Scris de Admin
» am nevoie urgent de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lun Oct 29, 2012 1:05 pm Scris de Admin
» Vorbesc singura.... :|
Lun Oct 29, 2012 11:34 am Scris de Admin
» am nevoie de ajutor
Vin Sept 30, 2011 4:34 pm Scris de vio12
» Ce sa fac? Ajutati'ma va rog!
Dum Sept 11, 2011 10:33 am Scris de CB
» S-a pierdut iubirea?
Mar Sept 06, 2011 8:19 am Scris de lostinyourmind
» Doresc o parere
Mier Aug 03, 2011 9:18 pm Scris de jane23
» help me pls